You are currently viewing Baia de oaspeți din magazinul nostru

Baia de oaspeți din magazinul nostru

    Deoarece magazinul nostru funcționează și ca atelier pentru workshopuri, si ca un spațiu de inspiratie, încerc să vã ofer cât mai multe suprafețe vopsite. Astfel încât dragii nostri clienți și participanții la ateliere să poată vedea vopselele Annie Sloan pe diferite suprafețe. Pentru cã am vrut ca timpul petrecut la noi sã fie si mai plăcutã, am transformat „puțin” baia de oaspeți din magazinul nostru.

Cei drept, am început deja primăvara trecută, dar am abandonat proiectul. Acum, însă, chiar simțeam că îmi lipsește un proiect creativ, așa că m-am apucat de a vopsi baia de oaspeți săptămâna trecută. L-am terminat încetul cu încetul. Am lucrat la el vreo 8 zile. M-am putut dedica acestui proiect cel mult 3 ore pe zi. Această baie mică, regânditã include multe tehnici de vopsire și decorare. Hai să vă prezint etapele de transformare, cum am revopsit baia de oaspeți.

PEREȚI ACCENT

Am creat un perete negru accent, vopsit cu vopsea Annie Sloan Athenian Black, pe care l-am decorat cu un șablon și culoare albă Original Annie Sloan.

 

Unele modele am evidențiat cu un marker Redesign with Prima Gilding Marker nuanța aur Gilded Envy.

Cei drept, am început deja primăvara trecută, dar am abandonat proiectul. Acum, însă, chiar simțeam că îmi lipsește un proiect creativ, așa că m-am apucat de vopsit săptămâna trecută și l-am terminat încetul cu încetul. Am lucrat la el vreo 8 zile. M-am putut dedica cel mult 3 ore pe zi acestui proiect. Această baie mică, regânditã include multe tehnici de vopsire și decorare.

Am creat un perete negru accent, vopsit cu vopsea Annie Sloan Athenian Black, pe care l-am decorat cu un șablon și culoare albă Original, tot marca Annie Sloan.

 

 

Unele modele am evidențiat cu un marker Redesign with Prima Gilding Marker nuanta Gilded Envy.

Peretele de lângã l-am lãsat alb, am modelat cu acelasi șablon, cu nuanța Athenian Black. Am vrut să le dau un caracter de tapet, motiv pentru care am ales această tehnică.

VOPSIRE FAIANȚĂ

Dupã degresarea plăcilor de faianțã am aplicat 1 strat de grund multiaderent Montoprimer Total. După uscare, am vopsit cu vopsea cretă Annie Sloan culoarea Tilton în 2 straturi. În cele din urmă, am sigilat cu lac mat Annie Sloan.

PERETE ACCENT CU ASPECT BETON

Am vrut să transform peretele din spatele toaletei într-un fel de aspect de beton, așa că dupã degresare si grunduire, am aplicat primul strat de vopsea. Am folosit vopsea cretă Annie Sloan culoarea Coco. După uscare am vopsit cu 1 strat de Country Grey. Le-am aplicat pe ambele prin tamponare pentru a-i da texturã.

La final, l-am sigilat cu ceară incoloră (clear wax) și l-am antichizat puțin cu ceară neagrã (black wax).

DECORARE ȘI MICI DETALII

Pe perete, am agãțat o ramă veche, revopsitã cu vopsea cretã Annie Sloan Chalk Paint culoarea Coco, iar prin tehnica dry brush am aplicat culoarea Old Ochre peste ea. De asemenea, modelele în relief le-am evidențiat cu cearã de efect Gilding wax auriu închis și argintiu. În mijloc am agățat o coroană de flori uscate pe care am creat-o eu.

Raftul de sticlă din fața oglinzii a fost si el revopsit cu culoarea Old Ochre, apoi l-am învechit cu ceară închisă, maroniu ( dark wax).

Am vrut să transform peretele din spatele toaletei într-un fel de aspect de beton, așa că dupã degresare si grunduire, am aplicat primul strat de vopsea Annie Sloan Chalk Paint culoarea Coco, iar după uscare am folosit culoarea Country Grey. Le-am aplicat pe ambele prin tamponare pentru a-i da texturã.

La final, l-am sigilat cu ceară incoloră (clear wax) și l-am antichizat puțin cu ceară neagrã (black wax).

Pe perete, am agãtat o ramă veche, revopsitã cu vopsea cretã Annie Sloan Chalk Paint culoarea Coco, iar prin tehnica dry brush am aplicat culoarea Old Ochre peste ea. De asemenea, modelele în relief le-am evidențiat cu cearã de efect Gilding wax auriu închis și argintiu. În mijloc a fost pusă o coroană de flori uscate pe care am făcut-o eu.

Raftul de sticlă din fata oglinzii a fost si el revopsit folosind culoarea Old Ochre, apoi l-am învechit cu ceară închisă, maroniu ( dark wax).

Am mai adãugat un covoraș, o vază mai mare de beton și niște plante artificiale. Atfel am transformat baia de oaspeți din magazinul nostru. Sper că și participanților la ateliere le va plăcea rezultatul final. Desigur efectul transformării are mai mare impact în realitate, deoarece intrând în baie se pot vedea schimbările și în detalii. 

Texturi, culori, efecte…. se întâmplă multe pe acești pereți și faianță. Îmi place mult rezultatul. Este unic, interesant și durabil/ rezistent. 

Eu am creat-o cu mare plăcere și bucurie.

Baia revopsita

Lasă un răspuns