Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare ( Transport prin curier rapid metoda clasica)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul)
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului sau prin transfer bancar)

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica:
La numarul: 0742 916 856.

Comanda prin email:
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la manokapaint@gmail.com

Metoda de livrare (Livrare prin Curier Rapid)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Preluarea comenzii personal:
În cazul în care doriți să preluați comanda personal din magazin.
Magazin: Manoka Arts&Crafts
str. Olimpiadei, Nr. 2, , Oradea, jud. Bihor
Cod postal: 410151

Nu exista valoare minima pentru o comanda.