Happy Anniversary
Sarbatoreste cu noi

Dragi oameni creativi! Magazin-atelierul nostru va implini 1 An de la deschidere in data de 8 Iunie.
Din acest motiv, între 6-11 Iunie voi sărbători cu ateliere, tombole, și mici surprize. Vă aștept cu ateliere tematice LUNI, MARȚI și JOI, iar sâmbătă vor avea loc 3 mini workshop-uri GRATUITE.

TOMBOLA:


Cei care fac cumpărături în magazinul nostru fizic sau pe site-ul nostru www.manoka.ro în perioada 6-11 iunie, în valoare de minim 200 lei, au șanse să câștige la tombolă. Vom extrage câștigătorii în data de 12 Iunie.
Câștigătorul locului I. va câștiga un atelier privat de o persoană în magazinul nostru. La acest atelier va realiza o tablă decorativă cu diferite tehnici de decorare cu produsele Annie Sloan Chalk Paint și IOD.
Locul 2 câștigă un pachet cadou în valoare de 150 lei. Pachetul contine: 1 cutie de vopsea Annie Sloan Chalk Paint™ ️ de 120 ml de culoarea dorită, 1 cutie de ceară transparentă de 120 ml, 1 bucată pensulă plată mică și un paletar de culori.
Locul 3 câștigă una dintre cărțile lui Annie Sloan The Colourist, oricare se dorește din serie.
Succes tuturor!

Atelierele programate pe timpul săptămâni sunt urmatoarele:


LUNI pe data de 6 Iunie de la ora 17.00 vom avea un atelier de vopsit și decorat rame din lemn cu vopsea cretă ANNIE Sloan Chalk Paint și transfer IOD. Mai multe detalii pentru înscrieri găsiți aici
MARȚI in data de 7 Iunie, tot de la ora 17.00 vom vopsi și decora un suport pentru tort cu Annie Sloan Chalk Paint™ ️ și vom decora cu IOD Paint Inlay. Mai multe detalii găsiți aici 
Iar JOI pe 9 Iunie de la ora 17.00 vom vopsi și decora o măsuță din lemn. La acest Workshop puteți încerca atât produsele Annie Sloan Chalk Paint cât și produsele Satin Paint, precum transferul și ștampilele IOD. Pentru înscriere și mai multe detalii accesați link-ul 
Vă aștept cu mare drag!!!

MINI ATELIERE GRATUITE IN DATA DE 11 IUNIE:


La mini-atelierele de sâmbătă, veți face cunoștință cu produsele Annie Sloan Chalk Paint™ ️ și veți vopsi și antichiza o tăbliță din MDF. Durata atelierului este de 1h – 1h20.
Vor fi disponibile 3 date. De la 10.30, 12.30 și 14.30.
Locurile sunt limitate și este necesar înregistrare telefonica sau prin mesaj privat. Aici gasiti link-ul 
Vă aștept cu drag, voie buna și idei creative!