Mă numesc Noémi și sunt creatoarea magazin-atelierului MaNoKa Arts&Crafts. Reinterpretez, revopsesc mobile cu vopsele ecologice Annie Sloan Chalk Paint Tm. Sunt mare fan acestor produse datorită faptului că sunt vopsele ecologice, pe bază de apă, au certificate toysafe și nu contin elemente volatile. Este o vopsea creativă, ceea ce ne dă undă verde creativității. Se pretează pe orice suprafață, poate fi folosită pentru revopsirea mobilierelor din lemn, pal, Mdf, chiar și a suprafețelor foarte lucioase, dar la fel se poate folosi și în design interior pentru vopsirea materialelor textile, ceramică, sticlă , a pereților, etc.


În anul 2021 am avut onoarea să devenim distribuitori / stockiști -cum ne numește Annie, a produselor Annie Sloan Chalk Paint Tm, și în același an am devenit și distribuitorii produselor IOD-Iron Orchid Design, produse, care ne vin în ajutor când este vorba de decorarea mobilelor și nu numai.


Vă așteptăm și cu un magazin fizic în Oradea, pe str. Olimpiadei, nr. 2., unde puteți găsi produsele Annie Sloan Chalkpaint, produsele IOD, respectiv decorațiun interioare și aranjamente și decorațiuni din flori artificiale și uscate.


Totodată vă așteptăm pentru consiliere gratuită în ceeace privește folosirea produselor vândute de noi, si vă stăm la dispozițe și cu workshop-uri tematice organizate în domeniul DIY cum să revopsiți și decorați mobilele de care v-ati plictisit cu aceste produse de calitate superioară și de renume. Veți vedea, veți colora nu doar mobile, dar și sufletele voastre, pentru că aceste worksop-uri vă încarcă cu energie, vă bine dispun. Cum spun mereu: ”Dare to create!”

Cu drag,
MaNoKa